Футзал. Кубок Черкаської області. «Цетус» – «Майфон» – 2:2

13 Вересня, 2022

13 вересня. Група «А». Гра першого етапу. 3 тур

Група «А»:  «Цетус» – «Майфон» – 2:2 (0:0)

Голи: Ткаченко, автогол суперника – Стрикаль, автогол суперника

Попередження: Приз – Авер’янов, Пантелей

Вже на 50 секунді Пантелей у Майфона мав шанс відкривати рахунок, але Сорокіна підстрахувала стійка воріт.

Таким чином високий і запальний темп зустрічі був заданий на самому старті поєдинку.

Рівна боротьба з гострими моментами спостерігалася перші 6 хвилин гри. Дуже багато непоступливих контактів і іноді з порушенням правил. Арбітри вже тричі показували жовті картки.

Варто відзначити, що в обох командах є достатньо виконавців, які можуть індивідуально вирішувати ситуації, але поки спостерігаються переважно командні дії.

За три хвилини до перерви у ту ж саму стійку воріт Цетуса вже влучає Авер’янов. Поки по кількості створених гольових моментів попереду гості зустрічі. Цетусівцям не вдається створювати гольові моменти у достатній кількості, щоб Соколовський нервував.

За 40 секунд до перерви у Цетуса Ткаченко виходив сам на сам з голкіпером майфонівців, але не зумів його обіграти.

Друга половина гри почалася із штурму Цетусем воріт Майфона. Але більше ніж півторихвилинна осада майфонівських воріт успіху не мала. Стримавши натиск суперника Майфон організував кілька атак, одна з яких завершилася дальнім ударом Дровольського – шкіряна куля, з рекошетом від Погребняка, зрадницьки залетіла у верхній кут воріт – 0:1. Зрозуміло, що цетусівці побігли відігруватися. Гра перейшла в обмін гострими атаками. Ціна помилки у швидких діях команд зросла у рази.

На 16 хвилині небезпечно пробивав Сидоренко, але м’яч пролетів поряд зі стійкою воріт Майфона. Через дві хвилини Майфон виконував штрафний, м’яч по дорозі не без рекошетів влучив у Стрикаля, який встиг переправити його у ворота – 0:2. Після цього не пройшло і хвилини, а вже Соколовський виймав м’яч із своїх воріт – 1:2. Тут вже автогол записаний на Орла.

Цетус переходить до гри з п’ятим. І у першій атаці могли забивати, але Кіт з метра якимось дивом не влучив у пусті ворота. Та все таки старання команди Щерби досягають бажаного і Ткаченко за 40 секунд до фінальної сирени зрівнює рахунок, який у підсумку стає остаточним.