Футзал. Кубок Черкаської області. «Карбон» – «Служба порятунку» – 3:1

14 Вересня, 2022

14 вересня. Група «Б». Гра першого етапу. 3 тур

Група «Б»: «Карбон» – «Служба порятунку» – 3:1 (2:0)

Голи: Шкондін, Таранович, Давиденко – Литовченко

Попередження: Безродний, Шкондін, Таранович – Агарін, Дзюба, Литовченко

Перша хвилина зустрічі відзначилась неточними передачами з обох боків і, відповідно, без гострих моментів. На третій хвилині Служба порятунку  чомусь притислась до своїх воріт, тим самим дозволивши Давиденку нанести прицільний удар у кут воріт Чмиха – 1:0. Програюча сторона побігла відігруватися, але штурм воріт суперника тривав недовго.

Пролетіли швидко 5 хвилин зустрічі, протягом яких зіграному складу Служби порятунку поки не вдалося впіймати темп зустрічі. Карбон діяв більше на руйнування атак опонентів. На 7 хвилині гри Дзюба у гостей виходивив на ударну позицію, але його сильний удар був вище воріт. Майже через хвилину Безродний у карбонівців дивом не влучив у пусті ворота. Згодом вже Кулик у рятівників був на ударній позиції, але голкіпер Туз зумів зреагувати на складний удар. У відповідь гарматний удар Молокова і Чмиха від неприємностей врятувала поперечина воріт.

До завершення тайму ще 2 з половиною хвилини. Можна констатувати, що Служба порятунку відчула впевненість у своїх силах. З іншого боку Карбон і їхній голкіпер у захисті грають надійно. Знову Дзюба небезпечно бив і знову воротар карбонівців на висоті. А от Чмиху на протилежних воротах не щастить – за 11 секунд до перерви зі після удару зі штрафного шкіряна куля знову влетіла у його ворота.

Друга частина поєдинку почалася з атак Служби порятунку. Масований штурм воріт Карбона протягом хвилини закінчився дальнім і неточним ударом Горбаня. Через хвилину Литовченко міг уже ударом зблизька скорочувати відставання у рахунку, але чомусь йому не вдалося це зробити. Карбон поки зробив паузу в організованих активних діях, але при першій нагоді атакує.

На 17 хвилині Служба порятунку грає з п’ятим і досягає бажаного – Литовченко скорочує відставання у рахунку – 2:1. Карбон відповів гострою, але не результативною атакою. Після цього Служба порятунку атакує з п’ятим і має шанс забивати, але Литовченко б’є по воротах низом і цей м’яч відбиває захисник.

Командам ще грати чотири хвилини, а у Карбона 5 фолів. Служба порятунку атакує, але безуспішно. А от Карбон за рахунок помилок суперника організував контратаку, яка була зупинена Дзюбою з порушенням правил. Удар зі штрафного гравцем Карбона був точним – 3:1.

До завершення зустрічі ще було достатньо часу, щоб Служба порятунку врятувала гру, але Карбон перемогу не випустив зі своїх рук.