Футзал. Кубок Черкаської області. «Вектра» – «ЮГ-2000» – 6:7

14 Вересня, 2022

14 вересня. Група «А». Гра першого етапу. 3 тур

Група «А»: «Вектра» – «ЮГ-2000» – 6:7 (2:0)

Голи: Ворона, Орел (2), Марущак, Кулик, Засид – Бабенко (3), Мачульський (2), Манжела (2)

Попередження: Манжела (ЮГ-2000)

Досить таки активно команди почали гру. Помітно, що по обидві сторони був настрій забити швидкий гол. Але швидко пролетіли стартові хвилини зустрічі, а на табло були нулі.

На 4 хвилині поєдинку Матвієнко мав відмінну нагоду відкривати рахунок, але якось невпевнено діяв у метрі від воріт Вектри. Через кілька десятків секунд Міхновський виводить на ударну позицію Кулика, але той пробиває не точно.

Станом на шосту хвилину гри Вектра частіше на своїй половині поля, але контратакує при першій можливості. ЮГ-2000 демонструє взаєморозуміння у будь якій ситуації, але пробити голкіпера Науменка не вдається. До речі, незвично бачити Вектру без її багаторічного голкіпера Олександра Дяка.

На 9 хвилині матчу вектрівці здійснили швидкий перехід від захисту до атаки і Ворона відкрив рахунок у матчі. Тут варто відзначити, що Манжела дещо далеко вийшов із воріт.

ЮГ-2000 занервував і побіг великими силами зрівнювати рахунок. Вектра контратакує небезпечно, але в одному випадку голкіпера ЮГ-2000 підстрахувала стійка воріт, а в іншому сам Манжела зіграв надійно. Проте згодом голкіпер ЮГ-2000 знову вийшов далеко з воріт, намагаючись перервати атаку суперника, але промахнувся і Кулик збільшив рахунок до 2:0.

На старті другого тайму ЮГ-2000 організував штурм воріт суперника. В один моментів вектрівці біля штрафної порушили правила. Стандарт Мачульський виконав ідеально – ударом у дев’ятку – 2:1.  Як показали наступні кілька хвилин, забитий гол позитивно подіяв на настрій ЮГа. Особливо завівся їхній голкіпер Манжела, який бере участь в атаках команди і згодом забиває гол. Через 20 секунд вже Вектра забиває – 3:2. Але миттєво суперник знову зрівнює рахунок. Забивши гол, ЮГ-2000 продовжує атакувати зі своїм голкіпером і має багато можливостей забивати, але не щастить. Щодо Вектра, то вона не лише вдало захищається, а й при першій нагоді, коли гравці отримують м’яч, б’ють по воротах і у них це виходить успішно. За чотири хвилини до завершення гри на табло – 5:3. Але через хвилину цифри змінилися на 5:4 – Вектра забила сама собі. А через 30 секунд вже Мачульський оформив автогол – 6:4.

Дещо авантюрний футзал тримав глядачів телетрансляції до самого фінального свистка. У складі Вектри у ці відповідальні секунди відчувалась відсутність їхнього досвідченого голкіпера Дяка. А ЮГ-2000 було не зупинити, який і переміг – 6:7.