Футзал. Кубок Черкаської області. FC «Bakery»- «Карбон» – 2:4

20 Вересня, 2022

20 вересня. Група «Б». Гра першого етапу. 2 тур

FC «Bakery»- «Карбон» – 2:4 (0:1)

Голи: Колос (2), Безродний (2) – Пустовіт, Різник

Попередження: Агарін (Bakery)

Перший біль менш прицільний удар у бік воріт у цій грі був зроблений наприкінці другої хвилини, але Пустовіту трішки не вистачило точності. Карбону на це відповісти гострим моментом не вдалося. А от «Bakery» згодом знову випадає шанс, але вже реальніший, відкривати рахунок у зустрічі, проте Магльований на виході грає надійно. Майже відразу контратака карбонівців, де на ударній позиції Колос, але його удар був не точним.

У середині тайму м’ячем частіше володіють бейкерівці і мають відмінні шанси відкривати рахунок, але Карбон то стійка воріт рятує, то голкіпер вправно виконує свою роботу.

Загалом станом на 8 хвилину матчу «Bakery грає впевненіше і застосовуючи пресинг, постійно тримає суперника у напрузі.

Досить таки високий темп команди підтримують, де часу на прийняття рішень дуже мало, а від того і багато помилок при передачах.

На старті 11 хвилини Bakery сильно захопилися атакою, прогавили пас Магльованого на Колоса, який реалізовує вихід один в один – 0:1.

Старт другої половини зустрічі активніше почав Карбон. Bakery підтримав заданий темп і мав шанс зрівнювати рахунок, але удар Нікішова з розвороту і зблизька був не точним. Майже відразу контратака Карбона і рахунок змінюється – 0:2.

На 15 хвилині Різник мав шанс скорочувати відставання у рахунку, проте не зумів розібратися в ситуації.

Згодом Колос, змінюючи рахунок на 0:3, змусив бейкерівців згадати скільки вони не реалізували гольових моментів у першому таймі.

У другому таймі все перевернулося і тепер у грі домінує Карбон і підтверджує це забитими голами.

Bakery робить ставку на масований штурм, а Карбон, виграючи, вже особливо нікуди не поспішає. А при першій нагоді діє гостро і результативно – четвертий гол на свій рахунок записує Безродний.

За чотири хвилини до завершення гри Пустовіт скорочує відставання Bakery у рахунку і повертає інтригу у гру – 1:4.

Далі бейкерівці проявили велике бажання врятувати гру, але суперник, зменшивши дещо оберти, зумів утримати переможний рахунок.