Футзал. Кубок Черкаської області. «ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 1:1

21 Вересня, 2022

21 вересня. Група «А». Гра першого етапу. 2 тур

«ЮГ-2000» – МСК «Дніпро» – 1:1 (0:0)

Голи: Калініч – Баранник

Попередження: Мачульський – Пономаренко, Пархоменко, Бондаренко

На старті матчу привернули увагу лави запасних, де у дніпрян у запасі дві четвірки польових гравців, у їхніх опонентів – 3 універсали + голкіпер.

Перший небезпечний момент у грі виник біля воріт Манжели, де гострий простріл вздовж воріт не мав продовження.

Відзахищавшись масовану атаку провів ЮГ-2000, але звершив її дальнім і неточним ударом у виконанні Мачульського. Далі гра перейшла у рівномірний обмін атаками і набула нервового характеру з фолами. У середині тайму по фолах попереду ЮГ-2000 – 4:3. А от щодо створених гольових моментів, то до цього часу їх було геть зовсім мало. А от багаж фолів збільшується і згодом у ЮГ-2000 їх стає п’ять. До перерви більше трьох хвилин.

10-та хвилина зустрічі. Рахунок рівний і така ж гра, яка відзначається з обох сторін великою кількістю не точних передач.

Наприкінці тайму дніпряни двома ударами по воротах опонентів змусили дещо понервувати Манжелу.

На початку 2 тайму ЮГ-2000 застосовуючи пресинг перервав масовану атаку МСК Дніпро і провів нешвидку контратаку, яку Калініч завершив ефектним і ефективним ударом – 1:0. Менше ніж через хвилину дніпряни не менш красиво розіграли штрафний з точним ударом Баранника у нижній кут воріт – 1:1. ЮГ-2000 відповідає атакою, де Біляк у відповідальний момент не попадає по м’ячу і тим самим ситуація не мала логічного завершення.

У дніпрян після забитого гола помітно покращився настрій і знову з’явилася швидкість у діях.

До завершення гри п’ять хвилин – на табло рівний рахунок і на майданчику точиться рівна боротьба без особливо гострих моментів. У таких ситуаціях ЮГ-2000 часто переходить до атакувальних дій зі своїм голкіпером, але поки не поспішають це робити.

На 21 хвилині Пархоменко у МСК Дніпро мав відмінний шанс забивати, але не зумів обіграти воротаря.

За хвилину до фінальної сирени дніпряни перейшла на гру з п’ятим, але рахунок на табло більше не змінювався.