Футзал. Кубок Черкаської області. «Служба порятунку» – «Земельник» – 1:1

21 Вересня, 2022

21 вересня. Група «Б». Гра першого етапу. 2 тур

«Служба порятунку» (Черкаси) – «Земельник» (Кропивницький) – 1:1 (1:0)

Голи: Когус – Карамалак

Попередження: Чмих, Магльований – Манастирний

Доволі таки активно команди почали гру. Очевидно ставка була зроблена на швидкий гол, особливо у цьому плані старався Земельник.

Досить швидко пролетіли перші п’ять хвилин гри, які запам’яталасися старанням гравців, але без особливих гольових моментів. Було багато руху і пасів. Трішки частіше у грі був голкіпер черкащан.

Рівно на сьомій хвилині зустрічі майже сімдесятисекудний штурм воріт суперника закінчився влучним ударом Когуса і Служба порятунку повела у рахунку – 1:0. Земельник тут же організовує гостру атаку і завершує прицільним ударом, на який реагує голкіпер черкащан Чмих. Через хвилину знову воротар рятівників на висоті.

До перерви ще хвилина. Земельник тисне на черкаські ворота, але злагоджені дії черкащан не дають їм довести свої дії до логічного завершення.

Друга частина зустрічі почалася з масованого штурму Земельником воріт черкащан. Кропивницькі футзалісти поспішають. Одна з таких поспішностей дозволила Службі порятунку провести контратаку, яку не зуміли завершити влучним ударом. А через 20 секунд майстерність Чмиха вчергове рятує його команду.

На 20 хвилині була прикра помилка Магльованого, який з порушенням правил у районі лінії штрафної (точніше місце бачив арбітр) зупинив гравця Земельника – пенальті і рахунок став нічийним – 1:1.

У кінцівці гри більш активнішими були гості. Служба порятунку зробила ставку на контратаку і пресинг у захисті. Могла забивати як одна так і друга команда, але рахунок на табло залишився незмінним.