Футзал. Кубок Черкаської області. FC «Bakery» – «Служба порятунку» – 0:1

27 Вересня, 2022

27 вересня. Група «Б». Перший етап. Перенесена гра 1 туру

«Bakery» – Служба порятунку – 0:1 (0:0)

Голи: Зєнков

Попередження: Різник – Кулик

Досить таки жваво команди почали матч, обмінявшись на старті гри швидкими атаками. Якщо господарі матчу намагалися завершувати атаки дальніми ударами, то Служба порятунку робила ставкуна флангові проходами і пасом на дальню стійку. Ні одна, ні друга тактики успіху не мали. За схожим сценарієм пройшли і наступні три хвилини.

На початку шостої хвилини бейкерівці мали відмінний шанс відкривати рахунок, але після пасу Пустовіта, його колега не зумів завершити момент. Рятівникам станом на екватор тайму поки не вдається налагодити команді дії. Загалом на майданчику рівна боротьба, де по створених небезпечних моментів «Bakery» має деяку перевагу.

На 9-хвилині бейкерівці обрізалися в атаці після чого Когус і Магльований виходили на голкіпера, але до гольового моменту через помилку Магльованого справу не довели. Далі були два поспіль моменти, де невдаха попереднього моменту міг стати героєм, але не вдалося.

На завершальній хвилині тайму  у «Bakery»  Різник із гарної позиції не влучає у ворота. Так перша частина зустрічі пройшла без забитих м’ячів.

Другий тайм вже гості матчу почали з «обстрілу» воріт опонентів з дальньої дистанції і в одному з моментів Зєнков бив прицільно, але голкіпер бейкерівців зіграв надійно. Через пів хвилини Коломієць вирізав круглого – трішки не вистачило влучності. Ще через хвилину Чмих тричі в одній атаці парирує небезпечні удари Пустовіта.

На 16 хвилині Кулик у Служби порятунку не зумів один в один обіграти голкіпера бейкерівців. При цьому і часу і простору для маневру було вдосталь.

Поступово гра набула сумбурного характеру, де гравці стали поспішати і робити багато помилок при передачах. Тренерські настанови все менше починають діяти…

До завершення матчу 5 хвилин, а на табло нулі. Згодом Коломієць здається, що між ногами голкіпера посилає круглого у ворота, але м’яч, обстукавши ноги, призупиняє рух. Через хвилину вже «пожежа» біля воріт Чмиха, але рахунок  продовжував бути «сухим». Далі черга за не реалізацією гольового моменту у Служби порятунку – тут вже Зєнкову не щастить.

Грати ще дві хвилини. Рятівники намагаються грати першим номером, але пресинг суперника нівелював усі їхні намагання.

Завершальну хвилину Служба порятунку грає з п’ятим. Коли здавалося, що Жежер у «Bakery», відмінно провівши весь матч, збереже свої ворота «сухими», Зєнков за 8 секунд до фінальної сирени з гострого робить влучний і переможний удар для своє команди – 0:1.