Футзал. Кубок Черкаської області. «Майфон» – «Карбон» – 2:5

27 Вересня, 2022

27 вересня. Перенесена гра другого етапу.

Майфон – Карбон – 2:5 (0:1)

Голи: Вакуленко (2) – Колос, Молоков (2), Магльований, Давиденко

Попередження: Колос (Карбон)

Команди без «розкачування» почали матч, обмінюючись гострими моментами. Динамічний футзал у виконанні обох команд згодом дав результат, який задовольнив Карбон – дальній удар з носака від Колоса виявився складним для голкіпера Майфона – Ткаченка. Господарі матчу спробували відразу встановити рівновагу, але пресинг карбонівців не дав їм організувати якісну атаку. Натомість Карбон продемонстрував, що не намірений зупинятися на досягнутому.

Станом на 8 хвилину зустрічі помітна більша зарядженість карбонівців на цей матч. Майфон поки діє раціонально, особливо не витрачаючи енергію.

У кінцівці тайму команда Майчука пришвидшилась і мала дві нагоди зрівнювати рахунок, але Магльований врятував свою команду.

Друга половина зустрічі почалася із штурму Майфоном воріт Карбона, де у центрі уваги вдалі дії їхнього голкіпера. Магльований у перші дві хвилини мінімум тричі не дав круглому влетіти у його ворота.

На старті чотирнадцятої хвилини Молоков з інтервалом у 25 секунд забиває два м’ячі і Карбон виграє 0:3.

Майфон переходить на гру з п’ятим. Часу, щоб змінити ситуацію достатньо, але помітно, що карбонівці і їхній голкіпер впіймали кураж.

На 18 хвилині Вакуленко з дальньої дистанції сильним ударом скорочує відставання Майфона у рахунку – 1:3. Забивши гол, Майфон продовжує грати з п’ятим і згодом припускається помилки, якою скористався Карбон – 1:4. До фінальної сирени ще 5 з половиною хвилин. Згодом Майфон вдруге забиває і знову влучним ударом відзначається Вакуленко – 2:4. Другий забитий гол додав впевненості господарям матчу і вони все частіше на половині майданчика суперника, але «обрізка» за дві хвилини до завершення гри зводить все нанівець – 2:5. П’ятий гол на свій рахунок записав Магльований.

До фінальної сирени, попри намагання обох команд, рахунок більше не змінювався.