Футзал. Кубок Черкаської області. МСК «Дніпро» – «Вектра» – 2:1

28 Вересня, 2022

28 вересня. Група «А». Перший етап. 4 тур

МСК «Дніпро» – «Вектра» – 2:1 (2:0)

Голи: Ба ранник, Матвійчук – Кулик

Перший гольовий момент у грі на другій хвилині був біля воріт Вектри, але Дяк якимось дивом зумів зреагувати на підступний політ м’яча. Вектрі відразу організувати рівноцінну відповідь не вдалося. А от МСК Дніпро з кожною наступною хвилиною нарощував темп, організовуючи раз за разом гольові моменти. Але прошити захист суперника і хнього голкіпера вдалося лише на 5 хвилині зустрічі.

Так вийшло, що забитий м’яч дещо додав впевненості вектрівцям і вони частіше почали гостювати на половині поля суперника.

Станом на 8 хвилину можна було констатувати, що гра вирівнялася і перейшла у рівноцінний обмін атаками. Але при цьому по кількості ударів по воротах перевага на боці дніпрян.

Кінцівку тайму активніше провів МСК Дніпро, але гравці часто у відповідальний момент зловживали індивідуальними діями. Проте це не завадило Бараннику збільшити перевагу своєї команди до двох голів.

У зв’язку з повітряною тривогою велика перерва затягнулася, але це ніяким чином у другому таймі не вплинуло на рухову активність команд. На старті тайму могла відзначитися як одна так і інша команда. Але поступово частіше по воротах вектрівців стала бити команда, якою керує тренерський тандем Халявка-Пархоменко.

За п’ять хвилин до завершення матчу у Вектри був шанс скоротити відставання у рахунку, але Кулик чомусь вирішив замість пасу партнеру по команді, бити п’яткою. Щоправда Кулик через хвилину виправився, замкнувши дальню стійку – 2:1. Пропустивши м’яч, дніпряни почали дещо нервувати, а досить швидко заспокоїлися.

Кінцівка зустрічі пройшла нервово, більше шансів забити ще один гол мав МСК Дніпро.