Футзал. Кубок Черкаської області. «ЮГ-2000» – «Цетус» – 1:2

28 Вересня, 2022

28 вересня. Група «А». Перший етап. 4 тур

ЮГ-2000 – Цетус – 1:2 (0:1)

Голи: Манжела – Волощук, Сидоренко

Попередження: Бабенко (ЮГ-2000)

Першими на міць перевірили захист опонентів гравці ЮГа, а потім не менш настирливо це зробили цетусівці. Перша половина стартового тайму пройшла під рівномірний акомпанемент атак команд, де роботи у голкіперів було не особливо багато. А вже далі роботи воротарям додалося. Особливо у Цетуса Сорокіну, реакція якого кілька разів рятувала ворота від здавалося неминучих голів. У Манжели трішки менше роботи, але удар Скороходова змусив понервувати, а в одному з випадків його підстрахувала поперечина воріт.

Ближче до перерви команди додали у швидкості з бистрими переходами від захисту до атаки. Але гостроти це не додавало, а навпаки з’явились помилки.

За 30 секунд до завершення тайму ЮГ-2000 знову врятував каркас воріт, але вже через вісім секунд пас Кота на Волощука був ідеальним – 0:1.

Друга частина поєдинку почалася з активностей ЮГа. Далі була відповідь за цетусівцями. Поступово атаки суперників ставали гострішими. Багато силової боротьби у межах правил. Грати командам ще 8 хвилин. В обох командах голкіпери любителі взяти участь в атаках п’ятим, але поки вони грали у межах своїх штрафних майданчиків.

Позаду 18 хвилин гри. Як буде далі побачимо, але поки обидві команди не вдаються до сумбуру, а намагаються реалізувати награні комбінації. Загалом рівна боротьба, де дуже великої ціни набуває з кожною секундою будь яка помилка.

За три з половиною хвилини до фінальної сирени вже і Манжела бере участь в атаках.  Проте гол у ворота ЮГ-2000 влітає не через несвоєчасне повернення голкіпера додому, а внаслідок швидкого переходу від захисту до атаки від Цетуса – удар Сидоренко був сильний і влучний – 0:2.

Через 30 секунд Манжела все таки досягає бажаного, забиваючи свій третій м’яч у цьому турнірі – 1:2.

Протягом завершальної хвилини Цетус застосовує пресинг, не даючи п’ятірці атакуючих суперників досягти бажаного. Проте втримати ЮГ-2000 складно і вони на завершальних секундах ледь не заштовхнули круглого у ворота Сорокіна, але не вдалося.