«Майфон» – МСК «Дніпро» – 3:0. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

22 Січня, 2023

22 січня 2023 року. 8 тур. Матч проходив без глядачів.

«Майфон» (Черкаси) – МСК «Дніпро» (Черкаси) – 3:0 (1:0)

Голи: Зоря (12), Орел (17), Авер’янов (27)

Попередження: Ткаченко – Пархоменко

З огляду на наступну турнірну боротьбу гра має дуже важливе значення для обох команд. З урахуванням цих обставин команди досить таки потужно почали цей матч з акцентом на атакувальні дії. Часта зміна четвірок дозволяє підтримувати високий темп зустрічі.

Реальний шанс першими відкривати рахунок у грі був у Дніпра, але після удару Пархоменка Дашку вдалося вибити м’яч, який летів у пусті ворота.

На сьомій хвилині у Дніпра вже чотири фоли, тоді як у їхнього суперника – нуль. На майданчику рівна гра. Кожна атака має гострий характер, але станом на 10 хвилину зустрічі на табло нулі. Дніпряни пресингують.

За 3 хв. 45 сек до перерви у гостей матчу п’ять фолів. І майже відразу у їхні ворота влітає м’яч – 1:0. Але сталося це в ігровому епізоді, коли Чорний майже від штрафної своїх воріт пасом знайшов Зорю у штрафній дніпрян. А згодом Зоря пробивав дабл-пенальті, який не реалізував.

Кінцівку зустрічі провели обмінюючись атаками, але рахунок до перерви більше не змінювався.

Відразу після перерви Майфону вдалося ефективно ефектним ударом завершити розіграш кутового. Пас від Чорного, а забивав потужним ударом під поперечку Орел.

Другий пропущений м’яч змусив дніпрян до більш рішучих дій. В одній з атак після штрафної збили граючого тренера Дніпра Пархоменка. Сам постраждалий пробивав штрафний. Майфон врятувала правильно виставлена Ткаченком стінка. Загалом після того, як майфонівці забили другий гол, їхня активність стала не такою інтенсивною як була до цього. МСК Дніпро своєю напористістю змусив їх більше часу вділяти захисту воріт.

За чотири хвилини до завершення гри МСК Дніпро бере тайм-аут і переходить до атак з п’ятим. Захопившись атакувальними діями дніпряни пропустили контратаку майфонівців, яку влучним ударом завершив Авер’янов.

За футзальними мірками у МСК Дніпро  було достатньо часу (майже три хвилини), щоб вирівняти ситуацію, але Майфон на шляху до перемоги було не зупинити.