«Рятівник» – ФК «Черкаси» – 7:1. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«Рятівник» (Черкаси) – ФК «Черкаси» – 7:1 (2:1)

Голи: Кречик (3), Барчук (10, 24), Блонський (17), Хвиць (18), Безродний (24), Бобух (24) – Міхновський (2)

Попередження: Блонський – Поліщук

ФК Черкаси зі стартових секунд гри почав атакувати зі своїм голкіпером. Таку тактику вони застосовують у кожній грі. І вже на стартовій хвилині Черкаси забивають гол, який на свій рахунок записав Міхновський. А вже через хвилину Кречик у рятівників скористався тим, що голкіпер Гайдай брав активну участь своєї команди в атаці і залишив ворота без нагляду.

Помилка воротаря Черкас на 8 хвилині завершилася тим, що шкіряна куля вдруге влетіла у його ворота. Цього разу Гайдай відбив м’яч перед собою чим скористався суперник – 2:1.

Загалом у першому таймі можна говорити про рівну гру. Єдине, що Черкаси демонструють вищу налаштованість на гру.

Друга половина зустрічі почалася з атак Черкас зі своїм голкіпером і саме Гайдай мав гарну нагоду зрівнювати рахунок, але із гарної позиції пробив вище воріт. А вже через пів хвилини рятівник Блонський замикає дальню стійку – 3:1.

У середині другого тайму Міхновський не зумівзамкнути простріл вздовж воріт Рятівника, а вже у наступній атаці круглий вчетверте влітає у ворота Черкас – 4:1. У грі ще достатньо часу, щоб Черкаси могли вирівняти ситуацію. Але як вже Рятівник перейшов до атак зі своїм воротарем і став більше часу контролювати м’яч.

Завершальні хвилини зустрічі команди провели у затяжних атаках, під час яких Рятівник значно покращив свій показник по забитих голах.