МСК «Дніпро» – «Слобода» – 0:5 . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Слобода» (Червона Слобода) – 0:5 (0:2)

Голи: Смакула (13, 20), Дяченко (14), Семенюк Я. (21), Давиденко (29)

Попередження: Баранник (Дніпро)

Так склалося, що учасники цього матчу є сусідами по турнірній таблиці. Тож ціна перемоги досить таки висока. А от поразка ставить великий знак питання у теоретичних шансах поборотися за призове місце.

Перша частина I тайму пройшла з невеликою перевагою МСК Дніпро, які частіше були на половині поля суперника і мали моменти, щоб відкривати рахунок. Щоправда і червонослобідська команда мала шанси забивати, але Пономаренку вдавалося парирувати небезпечні удари.

Поступово Слобода набрала оборотів і вирівняла гру. Матч перейшов у рівномірний обмін атаками. На табло поки нулі.

На 11 хвилині у Слободи удар Смакула по воротах Пономаренка з гострого кута виявся неочікуваним – 0:1.  Дніпряни побігли відігруватися і були близькими до того, щоб зрівнювати рахунок. Але захопившись атакувальними діями, прогавили контрвипад Слободи і на табло вже 0:2.

Прогнозовано друга половина зустрічі почалася з атак дніпрян. Слободу зі свого боку очевидно влаштовувала гра від оборони.

На 15 хвилині у Дніпра Матвійчук вийшов сам на сам із червонослобідським голкіпером, але не зумів влучити у ворота. А через 20 секунд вже голкіпер дніпрян виймав шкіряну кулю із своїх воріт – 0:3. Командам ще грати 9 хвилин. Часу, щоб Дніпру хоча б вирівняти ситуацію із рахунком достатньо. Але потрібно враховувати, що їхній суперник набрав свій крейсерський хід, де особливою активністю виділяється Біда, зупинити вкрай складно.

За шість хвилин до фінальної сирени Слобода забиває свій четвертий гол і для Дніпра ситуація стає вкрай катастрофічною. Після дніпряни переходять до гри з п’ятим.

Швидко спливав час зустрічі, дніпряни робили відчайдушну спробу врятувати гру, але не вдалося цього зробити.