«Цетус» – «Карбон» – 2:2 . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«Цетус» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) – 2:2 (1:0)

Голи: Автогол суперника (13), Погребняк (23) – Манасян (25), Миць (28)

Попередження: Вівденко (Карбон)

Вилучення: Волощук (Цетус)

Карбон з кожним матчем додає у своїй грі і, відповідно, стає все більше незручнішим суперником для своїх опонентів на спортивному майданчику. Цетус у попередніх восьми матчах чотири рази виграв і чотири зустрічі звів внічию.

Перші п’ять хвилин зустрічі пройшли без очевидної переваги однієї з команд. Команди підтримують високий темп зустрічі.

Ближче до середини тайму м’ячем частіше володіє Цетус і створює небезпечні моменти біля воріт Магльованого, але їх не реалізує. Карбон не так часто атакує як їм хотілося б, але коли випадає такий момент, то як правило біля воріт Сорокіна стає «гаряче». Хоча гра і насичена гольовими моментами, проте на табло нулі.

За дві хвилини до перерви Цетусу вдається провести якісну атаку із результативним завершенням. Карбон намагається до перерви хоча б зрівняти рахунок, але цетусівці відзахищалися безпомилково.

Першу третину другого тайму (5 хвилин) команди обмінювалися гострими атаками. Десь гостріші атаки були у Цетуса і у підсумку на 22 хвилині завдяки влучному удару Погребняка вони збільшили свою перевагу у рахунку – 2:0.

Пропустивши м’яч карбоніввці, які сьогодні грали без дискваліфікованих Колоса і Молокова, побігли відігруватися, при цьому дещо оголивши свої тили. На 25 хвилині майже хвилинний штурм воріт Сорокіна закінчився забитим голом – 2:1. Пропущений м’яч вніс деяку нервовість у дії цетусівців. А у грі Карбона з’явилася деяка впевненість.

За дві з половиною хвилини до завершення гри рахунок стає рівним – 2:2. У результативній атаці команди брав участь голкіпер карбонівців Магльований.

Пропустивши другий м’яч, Цетус біжить в атаку також зі своїм воротарем. Але героєм завершальних секунд зустрічі став голкіпер Карбона, який продемонстрував дива реакції і кілька разів врятував команду.

Фінальна сирена зафіксувала бойову нічию, яка для Цетуса стала п’ятою.