«ЮГ-2000» – «Служба порятунку» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 4:2 (1:1)

Голи: Бабенко (6), Бурлін (19), Куць (24), Матвієнко (28) – Зєнков (5), Литовченко (27)

Попередження: Бабенко – Когус, Дзюба

Гру команди почали з максимальною концентрацією на ворота, на забитий м’яч. У ЮГа відбув дискваліфікацію Мачульський і помітно, що скучив за грою, повівши партнерів вперед. Служба порятунку після стартового спруту перейшла до проведення підготовлених атак і, напевне, підготовлених комбінацій.

Першими рахунок відкрили рятівники, внаслідок швидкого переходу від оборони до атаки. Забивши гол, Служба порятунку, дещо заспокоїлась, чим досить швидко скористався Бабенко – 1:1.

Далі гра відповідала рахунку на табло. Можливо десь частіше атакувала Служба порятунку.  ЮГ-2000 своїми не частими, але гострими атаками  тримав голкіпера рятівників Котолупа у напрузі.

На старті другої половини зустрічі на майданчику багато силової боротьби і інколи з порушенням правил.

На 21 хвилині одну з атак ЮГа рятівники перервали з порушенням правил. Розіграш штрафного завершився влучним ударом у виконанні Бурліна – 2:1.

Через дві хвилини у Служби порятунку з’явився п’ятий фол і ситуація для них стала майже критичною. Натомість їхній суперник відчув впевненість у свої силах і організував атаку, яку завершив Куць – 3:1. До завершення гри ще більше п’яти хвилин. Служба порятунку переходить до гри з п’ятим і другій атаці у такому складі забиває гол – його автором став Литовченко – 3:2. Рятівники, забивши гол, продовжують атакувати вп’ятьох і в одному з моментів втрачають м’яч, а Матвієнко його посилає у ворота – 4:2.

Кінцівка зустрічі пройшла під акомпанемент атак рятівників, але рахунок більше не змінювався.