РДС – «Композит» – 7:1. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

РДС (Михайлівка) – «Композит» (Ватутіне) – 7:1 (5:1)

Голи: Масоха (9,12), Стрикаль (10, 20), Костенко (11), Дувняк (12) , Краснюк (24), – Білоус (5)

Попередження: Костенко (РДС)

Зі стартових секунд зустрічі ватутінська команда побігла на штурм воріт РДС, змушуючи суперника більше часу приділяти захисту. А коли михайлівчани організували атаку гравці Композиту намагалися зустрічати їх у центральній частині поля.

На п’ятій хвилині поєдинку гостям зустрічі вдається нарешті одну з атак завершити влучним ударом – 0:1. Пропущений гол змусив ердеесівців додати у швидкості і від того їхні атаки стали гострішими. Вже Композит змушений більше часу захищатися.

Протягом 2 хвилин для гостей зустрічі все перевернулося. Спочатку Масоха продавив захист ватутінців, через кілька десятків Стрикаль вже виводить РДС вперед. Поки Композит оговтувався від пропущених голів, як третій гол влетів у їхні ворота.

А перед перервою Михайлівка ще двічі змусила суперника виймати круглого зі своїх воріт – 5:1.

Незважаючи на вагому перевагу у чотири м’ячі, РДС на старті другого тайму організував масований штурм воріт опонентів, але забити не вдалося. Композит атакує зі своїм голкіпером.

Ближче до середини тайму помітно, що у ватутінців сил все менше і менше. Пояснюється це тим, що лава запасних у них коротша, а у досвідчених гравців є певна межа по витривалості.

За 5 хвилин до фінальної сирени у ворота Композита влетів шостий гол. Звісно, що часу у них, щоб зрівняти рахунок достатньо, але суперник набрав хід, який зупинити складно. Плюс до всього ватутінцім просто не щастить у завершальній стадії атак, коли м’яч після їхніх ударів дивом не пересікає лінію воріт.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу РДС, який на другому місці турнірної таблиці і у запасі має перенесену гру і два очки відставання від бейкерівців.