«Черкаські козаки» – «Юність» – 6:2 . Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

29 Січня, 2023

29 січня 2023 року. 9  тур. Матч проходив без глядачів.

«Черкаські козаки» (Черкаси) – «Юність» (Черкаси) – 6:2 (2:2)

Голи: Артеменко (3), Лукомський (18, 21, 22), Прокопенко (12, 24) – Доненко (9), Зубенко (11)

Попередження: Соломка, Зубенко (обоє «Юність»)

Серія помилок Юності біля своїх воріт призвела до того, що Черкаські козаки на другій хвилині зустрічі відкрили рахунок. Далі гості зустрічі налагодили дисципліну у своїх рядах, але не на довго і вже на шостій хвилині у 5 загальнокомандних фолів. Черкаські козаки після забитого швидкого гола перейшло до проведення розмірених атак і мали не один раз збільшувати свою перевагу. Але марнування гольових моментів призвело до того, що Доненко зрівняв рахунок – 1:1. А потім Козаки наздогнали суперника по фолам – 5:5.

На дев’ятій хвилині у ворота Юності за перебір фолів з інтервалом у 10 секунд призначається дабл-пенальті – удари Кулика і Пустовіта не досягають мети. А от атака гостей матчу закінчується забитим голом – 1:2. Далі знову порушення Юності і дабл-пенальті, який цього разу Козаки реалізують – 2:2. На звершальних секундах тайму у ворота Юності ще один дабл-пенальті був призначений і знову безрезультативно. За 20 секунд уже Черкаські козаки отримують покарання за перебір фолів – удар Доненка і шкіряна куля полетіла вище воріт.

На табло 15 хвилина зустрічі, яка проходить у рівній боротьбі. Темп не високий, багато дальніх і не точних ударів по воротах.

У середині тайму Кулик пасує повітрям на Лукомського, який перекидає м’яч через голкіпера і виводить свою команду вперед – 3:2. Після цієї зміни рахунку Юність переходить до атак вп’ятьох, змушуючи Козаків захищатися. При цьому господарі зустрічі дуже небезпечно контратакують і забивають. На 21 хвилині гри два голи Лукомського збільшують перевагу своєї команди до трьох м’ячів – 5:2 і дуже близько біля перемоги.

У завершальні дві хвилини гри нічого екстраординарного у грі не сталося і Черкаські козаки здобули перемогу, яка значно покращила їхнє турнірне становище.