«Вектра» – «Рятівник» – 2:2. Футзал. Першість Черкащини (Перша ліга)

2 Лютого, 2023

2 лютого 2023 року. Недограний через повітряну тривогу матч 6 туру. Перша ліга.

«Вектра» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) –  2:2 (2:1)

Голи: Каймаков (9), Дяк В. (10) – Безродний (7), Блонський (18)

Попередження: Марущак (Вектра)

Перша частина зустрічі відбулася 25 грудня 2022 року. Тоді у першому таймі події розгорталися таким чином:

половину першого тайму команди «розкачувалися». Очевидно давався взнаки ранній початок зустрічі. На 6 хвилині Скворцов у свої штрафній порушив правила на Безродному, який і виконав результативно пенальті. Після того як рахунок було відкрито, команди додали в активності. Особливо постаралися вектрівці і з інтервалом у 26 секунд спочатку зрівняли рахунок, а потів вийшли вперед – 2:1. Спроба Рятівника повернути хоча б рівновагу у рахунку до перерви не мала успіху.

ДАЛІ БУЛА ПОВІТРЯНА ТРИВОГА І ГРУ БУЛО ПЕРЕРВАНО, А ЧЕРЕЗ ТРИДЦЯТЬ ХВИЛИН ПІСЛЯ ЦЬОГО ПЕРЕНЕСЕНО. До завершення гри залишалося 11 хвилин 19 секунд. Рахунок – 2:1. Фоли – 0:0.

Станом на 2 лютого 2023 року, коли гру було продовжено, її статус значно зріс. Перед продовженням цієї гри Рятівник від лідера турнірної таблиці відстає на чотири очки, але має два матчі в запасі. У разі успіху у двох перенесених іграх студенти можуть очолювати турнірну таблицю. Щодо Вектри, то минулими вихідними вони переграли все того ж лідера турнірної таблиці –  FC «Bakery» і разі перемоги можуть наблизитися до «призової» зони. Отже інтрига у зустрічі ще та а на табло 2:1.

Першими після відновлення гри організували атаку рятівники і завершилася вона потужним ударом, але повз ворота Дяка. Вектра відповіла не так гостро. Наступні півтори хвилини пройшли під акомпанемент атак Рятівника.

На 15 хвилині у гостей зустрічі знову сильний удар, де шкіряна куля пролетіла поряд зі стійкою воріт. Рятівник не опускає руки і продовжує атакувати, а на 18 хвилині Блонський ударом під ліву руку голкіпера Вектри зрівнює рахунок – 2:2. Рятівник намагається відразу закріпити успіх, але не виходить. Натомість у Вектри шанс знову вийти вперед, але Каймаков не зумів обіграти голкіпера суперників, вийшовши з ним майже сам на сам.

Поступово рятівники починають нервувати, бо маючи територіальну перевагу, не можуть знову забити. Натомість у Вектри проходять швидкі контрвипади.

За 2,30 до фінальної сирени знову дуель Каймакова і голкіпера рятівників і знову переможцем в епізоді Пекур.

Рятівник йде в атаку і при першій можливості б’є по воротах, проте безрезультативно.

У кінцівці зустрічі чергова зустріч №37 у Вектри і воротаря рятівників і знову рахунок не змінився.

Завершальні секунди Рятівник атакував вп’ятьох, проте справа до прицільного удару не дійшла.