«Карбон» – «Служба порятунку» – 4:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Лютого, 2023

12 лютого 2023 року. 11  тур. Матч проходив без глядачів.

«Карбон» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 4:3 (1:3)

Голи: Капля (9), Миць (18), Шкондін (19), Молоков (20) – Зєнков (5), Литовченко (9), Дзюба (10)

Перед цим матчем, за чотири тури до завершення чемпіонату, обидві команди мають теоретичні шанси на потрапляння у трійку призерів. Тож перемога у цій зустрічі має дуже важливе значення для обох команд.

Досить таки жваво команди почали цей матч. Карбон зробив ставку на дальні удари, тоді як рятівники намагаються діяти більш комбінаційно. Але вийшло так, що Служба порятунку дальнім ударом на 4 хвилині відкрила рахунок у зустрічі – Магльований виявився не готовим до дальнього удару Зєнкова.

Наступні чотири хвилини команди обмінювалися безгольовими атаками. Далі протягом півтори хвилини рахунок змінився тричі. Спочатку Литовченко дезорієнтував голкіпера Карбона – 0:2. Потім Капля змусив голкіпера рятівників виймати шкіряну кулю з воріт – 1:2. Та у Дзюби своє бачення ситуації на майданчику – 1:3.

Після чергової зміни рахунку темп зустрічі зріс. Інертний на початку гри Карбон починає грати більш продуктивніше. Служба порятунку націлена на збільшення своєї переваги. Але разом все це не призводить до забитих голів. Далі перерва у грі.

Другий тайм почався під акомпанемент атак карбонівців і на 19 хвилині Миць ударом зі штрафного з 15 метрів скоротити відставання у рахунку – 2:3. А через хвилину рятівники у своїй штрафній збили Молокова – пенальті Шкондін виконав бездоганно – 3:3.

Тепер вже Служба порятунку має дещо розгублений вигляд, а у Карбона з’явилася впевненість. На 20 хвилині Молоков підставляє ногу під час польоту круглого і господарі матчу вже ведуть у рахунку – 4:3.

Програючи, Служба порятунку починаю поспішати і має моменти забивати. Один лише Горбань міг тричі змінювати рахунок.

Командам ще грати 5 хвилин. Карбон хоч і виграє, але продовжує атакувати. Службу порятунку – від впевненості на початку зустрічі не залишилося і сліду.

За дві хвилини до завершення гри рятівники переходять до атак з п’ятим, але врятувати гру їм не вдалося.