«ЮГ-2000» – «Майфон» – 1:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Лютого, 2023

12 лютого 2023 року. 11  тур. Матч проходив без глядачів.

«ЮГ-2000» (Черкаси) – «Майфон» (Черкаси) – 1:2 (0:2)

Голи: автогол суперника – Зоря (12), Авер’янов (13)

Перед грою між командами у турнірній таблиці різниця 9 очок. Майфон претендент на чемпіонство. Шанси ЮГ-2000 на потрапляння до трійки призерів не великі, але ще є. Відповідно ціна перемоги у цій зустрічі для обох команд досить таки велика.

Перші хвилини гри показали, що майфонівців очікує не легкий матч. ЮГ-2000, який є міцним горішком для будь якої команди, на старті гри продемонстрував свій настрій до атакувального футзалу. Єдине, що має на лаві запасних одного гравця і одного голкіпера. У Майфона на заміні шість польових і голкіпер. Таким чином ЮГу буде складно підтримувати всю гру високий темп.

На екваторі тайму м’яч частіше в ногах Майфона, але от по створених гольових моментах десь нічия.

На 10 хвилині зустрічі серія помилок ЮГа призвела до того, що Майфону вдалося вийти три у два, де Зоря поставив крапку у цій атаці – 0:1. А через хвилину у ворота Манжели за гру рукою Мачульським призначається пенальті і Авер’янов забиває другий гол – 0:2.

Очевидно рахунок на табло дещо заспокійливо подіяв на Майфон і гравці не досить уважно віднеслися до активності ЮГа. Як наслідок господарям матчу вдається скоротити відставання – 1:2. Команда Майчука біжить вперед і має нагоди забивати, але Манжела грає без помилок. ЮГ відповідає контратаками не часто, але вони додають головний біль Соколовському на воротах.

На 21 хвилині Пантелей і Дашко з інтервалом у 20 секунд перевірили на міць каркас воріт суперника. Через хвилину Кулініч виходить сам на сам з Манжелою – голкіпер виручає свою команду. Відповідь ЮГ-2000 не така небезпечна, але понервувати змусила суперника.

На 27 хвилині масована атака Майфона із ударом впритул по ворота Зорі і влучання Авер’яновим у стійку воріт – зайве підтвердження того, що невезіння у сьогоднішньому матчі переслідує майфонівців.

Кінцівку зустрічі команди провели обмінюючись атаками.

За 15 секунд до фінальної сирени у ЮГа до атаки підключається Манжела і потужно б’є із 12 метрів – Соколовський цей удар у падінні парирує, тим самим не даючи рахунку змінитися.