РДС – «Вектра» – 2:4. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

12 Лютого, 2023

12 лютого 2023 року. 11  тур. Матч проходив без глядачів.

РДС (Михайлівка) – «Вектра» (Черкаси) – 2:4 (1:2)

Голи: Масоха (4, 24) – Ворона (10,12,22), Панасенко (14)

Попередження: Білоножко (Вектра)

Досить активно команди почали зустріч. Особливу активність проявляють михайлівські футзалісти, змушуючи голкіпера вектрівців Дяка демонструвати свою реакцію. Але на третій хвилині Дяк нічого не зміг протидіяти удару Масохи майже впритул – 1:0. Забивши гол РДС спробував закріпити успіх, але Вектра у захисті грає без помилок.

За три хвилини до перерви черкащанам вдається одну із свої атак завершити прицільним ударом – 1:1. Забитий гол додав впевненості вектрівцям і згодом Ворона після пасу від Марущака забиває гол в «роздягальню» – 1:2.

Друга половина зустрічі почалася з того, що Панасенко більярдним ударом у кут воріт збільшив перевагу Вектри до двох м’ячів. Ситуація для Михайлівки стає наближеною до критичної.

16 хвилина гри – на майданчику спостерігається рівна гра. РДС поспішає, а від того є помилки при передачах. Вектра при першій нагоді контратакує і лише реакція михайлівського голкіпера рятує ворота від пропущеного гола.

З наближенням завершення гри михайлівчани починають нервувати. Натомість Вектра грає холоднокровно, але створюючи моменти їх не реалізує.

За три хвилини до фінальної сирени РДС переходить до атак вп’ятьох. Згодом господарі зустрічі допустили помилку у своїй штрафній, яка, як з’ясувалося згодом, стала вирішальною у цій грі.