МСК «Дніпро» – «Цетус» – 0:2 . Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів.

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Цетус» (Черкаси) – 0:2 (0:2)

Голи: Масло (5), Скороходов (9)

Попередження: Завгородній (МСК Дніпро)

Незважаючи на різні позиції команд у турнірній таблиці очікується цікавий матч. Деяке побоювання викликає фізичний стан дніпрян, які цього тижня провели три завершальні гри чемпіонату України U-20 і стали переможцями цих змагань. Тож чи вдалося відновитися.

Зі стартових хвилин команди зробили на атакувальні дії. Було помітне бажання забити «швидкий» гол.

Першим відкрити рахунок у зустрічі вдалося Цетусу, який вдало розіграв введення м’яча від бокової лінії і Масло влучно пробив. Забивши гол цетусівці,  застосовують пресинг, не даючи змоги супернику часу для організації результативної атаки.

У середині тайму цетусівець Скороходов ударом зі штрафного збільшує перевагу своєї команди до двох голів. Дніпряни не опускають руки і роблять все можливе, щоб вирівняти ситуацію, але суперник у захисті діє злагоджено.

На початку другого тайму МСК Дніпро робить ставку на швидкий перехід від захисту до атаки. В одній з таких атак Сорокін парирує потужні удари від Баранника і Лесича. Цетус після деякої паузи мобілізує сили на відновлення своїх багатоходових атак і знову багато роботи у голкіпера дніпрян Пономаренка.

Рахунок на табло ніяким чином не влаштовує МСК Дніпро і граючий тренер команди Пархоменко веде свою команду вперед, де їх зустрічає добре організований захист команди Щерби.

Цетус хоч і має перевагу у рахунку у два голи, проте не залишає надії збільшити перевагу у рахунку.

У кінцівці зустрічі (за три хвилини до фінальної сирени) МСК Дніпро переходить до атак вп’ятьох. Цетус відповідає контратаками. В одній із атак Цетус втратив м’яч, далі пас на Пархоменка, який вийшов сам на сам із Сорокіним, але обіграти голкіпера не вдалося.

Більше до фінальної сирени гольових моментів у грі не було.