«Вектра» – «Черкаські козаки» – 1:2. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

19 Лютого, 2023

19 лютого 2023 року. 12  тур. Матч проходив без глядачів

«Вектра» (Черкаси) – «Черкаські козаки» (Черкаси) – 1:2 (1:1)

Голи: Панасенко (12) – Гуляш (7), Пустовіт (24)

Попередження: Лукомський, Артеменко (обоє «Черкаські козаки»)

Вилучення: Оришечко (Вектра) – пряма червона картка

У цій грі дуже висока ціна перемоги. Команда, яка виграє значно покращує шанси у боротьбі за одне з призових місць. У першому колі виграла Вектра – 3:2.

Половина першого тайму пройшла у рівній боротьбі, де відкривати рахунок у грі могла як одна, так і інша команда. Потім цю рівновагу порушили Черкаські козаки, яким вдалося під час атаки вектрівців перехопити м’яч і організувати швидкий перехід в атаку – 0:1.

Після цифр на табло ситуація на майданчику не змінилася – команди продовжують рівномірно обмінюватися атаками.  Вектрі у відповідальний момент ніяк не вдається зробити прицільний удар, тоді як Черкаські козаки завершують свої атаки ударами,  але вони часто повз ворота.

На завершальній хвилині  у господарів зустрічі пройшла результативна атаку, яку влучним ударом завершив Панасенко – 1:1.

На першій хвилині другого тайму у Вектри вже був шанс і виходити вперед, але круглий дивом не влучив у сітку воріт. Якщо господарі зустрічі не послаблюють свій атакуючий потенціал, то Козаки все менше часу проводять в атаці. Відчувається відсутність у них Кулика, який відбуває дискваліфікацію.

Станом на 18 хвилину поєдинку спостерігається гра у повільному темпі з різкими всплесками.

На 20 хвилині Пустовіт сильно пробиває із 10 метрів – Дяк на цей складний удар реагує. Через хвилину Лукомський перевірив на міць поперечину воріт Вектри. Далі чергова «дуель» Пустовіта і Дяка, де голкіпер виграє. Вектра відповідає також гострим моментом, але Білоножко не зміг обіграти голкіпера Козаків.

За 2,30 до завершення гри у Козаків 5 фолів.  А на 80 секунді Пустовіт змушує Дяка помилитися у простій ситуації – 1:2.

У завершальні секунди могла забити як одна так і інша команда, але рахунок більше не змінювався.