«Земельник» – «ЮГ-2000» – 6:4. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

10 Березня, 2023

10 березня 2023 року. Перенесена гра 14 туру.  

«Земельник» (Кропивницький) – «ЮГ-2000» (Черкаси) – 6:4 (3:0)

Голи: Манастирний (4,9,25), Лопушенко (27), Карамалак (8,30) – Мачульський (21, 28), Бурлін (18), Куць (25)

У першому колі зустріч команд виявилася бойовою, хоча тоді Земельник виграв з різницею у 5 м’ячів. Очікується, що і цього разу все буде не просто.

Перші п’ять хвилин поєдинку пройшли у рівній боротьбі, щоправда без особливо гострих моментів.

На сьомій хвилині зустрічі відмінну нагоду відкривати рахунок у зустрічі мали черкащани, але Мачульський з трьох метрів м’ячем влучив у стійку воріт. А у номінальних господарв зустрічі з реалізацією моментів все гаразд і на 10 хвилині зустрічі вони вигравали з рахунком 3:0. Такі цифри на табло не абияк завели ЮГ-2000 і вони провели кілька контратак, де на їх вістрі був Бурлін, але пробити влучно по воротах не дозволив їм суперник.

Після перерви ЮГ-2000 спрямував усі сили на атакувальні дії і протягом п’яти хвилин, забивши два голи, повернув інтригу у гру, яка почала дещо згасати – 3:2. Після цього Земельник знову намагається заволодіти інціативою у грі, але очевидно сил на це у них уже мало.

За п’ять хвилин до фінальної сирени на табло 4:3. Швидкості вже не ті, що були на початку зустрічі, але тим не менш м’ячі продовжують влітати в обидва ворота і рахунок вже 5:4.  ЮГ-2000 біжить атакувати вп’ятьох з голкіпером Манжелою, намагаючись врятувати матч і все той же Манжела був близький, щоб зрівнювати рахунок, але не пощастило. А от Земельник перед самісінькою фінальною сиреною забив ще один гол.

Після завершення зустрічі команді “Земельник” (Кропивницький) за завойоване третє місце у Чемпіонаті Черкащини вручені бронзові нагороди.

Команді ЮГ-2000 вручена почесна відзнака за участь у Чемпіонаті Черкащини