«Рятівник» – РДС – 2:1. Футзал. Першість Черкащини (I ліга)

10 Березня, 2023

10 березня 2023 року. Перенесена гра 7 туру.  

 «Рятівник» (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 2:1 (1:1)

Голи: Безродний (7), Клепча (20) – Дувняк (12)

Попередження: Блонський, Касян – Дувняк

З огляду на турнірну таблицю, то цей матч особливе значення має для михайлівської команди. РДС гру почав з атак на ворота Рятівника, який достроково став переможцем Першої ліги.

Рятівники досить швидко зі свого боку організували небезпечні атакувальні дії. На сьомій хвилині зустрічі при рівній боротьбі черкащани відкривають рахунок 1:0. Після цього ситуація на майданчику особливо не змінилася – продовжувалася рівна гра. Єдине, що після забитого гола студенти дещо заспокоїлися і РДСу вдається зрівняти рахунок.

Після перерви ситуація на майданчику особливо не змінилася. Рятівник віддає перевагу швидким переходам від захисту до атак, тоді як їхній суперник намагається проводити багатоходові комбінації.

На 18 хвилині гри у Рятівника з’являється 5 фолів і відразу вони марнують шанс знову вийти вперед. Проте через 30 секунд Клепча у студентів все ж забиває – 2:1.  Після цього студентська команда змушена більше грати від оборони, а від того у михайлівчан більше шансів забивати. Але вони часто помиляються у відповідальні моменти, допускають втрат м’яча, а від того у Рятівника виникають один за одним гольові моменти, які вони не реалізують. Особливо Безродний змусив хапатися його команду, коли він не зміг довести до логічного завершення гольовий момент. У завершальні 100 секунд гри РДС атакує вп’ятьох. Попри усі старання команд, рахунок до фінальної сирени більше не змінювався.