МСК «Дніпро» – «Карбон» – 6:3. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Березня, 2023

12 Березня, 2023. Гра чотирнадцятого туру. Матч відбувся без глядачів.

МСК «Дніпро» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) – 6:3 (1:0)

Голи: Баранник (17, 19, 30), Лесич (12, 20), Завгородній (16) – Миць (20, 21), Магльований (22)

Попередження: Колос (Карбон)

З перших хвилин зустрічі її учасники ціленаправлено побігли забивати «швидкий» гол. Особливої переваги протягом першої частини першого тайму не мала жодна команда. Карбон намагався на ударну позицію частіше виводити головного бомбардира своєї команди Молокова. Дніпряни віддавали перевагу колективним діям.

Біля одних і других воріт було створено достатньо моментів, щоб рахунок неодноразово змінювався, проте у першому таймі був забитий один гол, який на свій рахунок записав Лесич із МСК Дніпро.

Відразу після перерви, на 48 секунді другого тайму швидка атака дніпрян закінчилася другим забитим голом у ворота Магльованого – 2:0. Забитий гол додав впевненості дніпрянам, натомість у карбонівців виходять хаотичні атаки.

На 20 хвилині Лесич з правого флангу від стійки воріт збільшує рахунок до 3:0. Карбон без особливих зобов’язань у захисті кидає усі сили на штурм воріт Пономаренка, але в один з моментів допускає втрату м’яча, чим результативно скористалися дніпряни із прицільним ударом від Баранника- 4:0.

Часу у карбонівців і зрівнювати і вигравати було ще достатньо часу, але МСК Дніпро не зупинити і Баранник збільшує перевагу у рахунку до 5 голів – 5:0. Після цього Карбон переходить до атак з голкіпером і згодом досягає успіху. Ще через хвилину дніпрянин робить неточний пас цим скористався суперник і забив гол – 5:2. До завершення зустрічі ще п’ять хвилин. МСК Дніпро починає грати більш обережніше з акцентом на захист, але не заважає карбонівцям забити ще один гол – 5:3. Таким чином у гру було повернуто інтригу.   Проте розвинути свій локальний успіх карбонівцям не вдалося, а от Баранник за 6 секунд до фінальної сирени оформив хет-трик.