«Цетус» – «ЮГ-2000» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Листопада, 2023

12 листопада, 2023. Гра першого туру. Матч відбувся без глядачів.

Екстра-ліга. Цетус (Черкаси) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 4:2 (1:0)

Голи: Погребняк (4), Панченко (18), автогол суперника (22), Черненко (23) – Кравченко (16, 26)

Попередження: Сидоренко – Біляк, Бабенко, Кудін

Чинний чемпіон Черкаської області з футзалу першим номером почав гру, з нанесенням ударів по воротах Кудіна. До дуже прицільного удару Погребняка голкіперу ЮГ-2000 вдавалося тримати ворота «сухими». Після цього цетусівці продовжують безперервно атакувати. ЮГ-2000 по ходу схоже погодився, що потрібно грати більше з акцентом на оборонні дії. За таким сценарієм пройшов перший тайм. У Цетуса був не один шанс збільшувати свою перевагу, але або голкіпер, або каркас воріт не давали змоги збільшувати рахунок.

На 17 секунді другого тайму у ЮГа проходить швидка атака, яку красиво і головне, що результативно, завершує Кравченко – 1:1.

На 18 хвилині новачок Цетуса – Панченко отримавши м’яч не роздумуючи ударив по воротах і досяг своєї мети – 2:1. Потрібно відзначити, що у другій половині матчу господарі зустрічі грають значно сміливіше, ніж у першому таймі. Тож пропустивши другий гол,  ЮГ-2000 побіг відігруватися. Але вийшло так, що забили самі собі. Кудін покинув ворота, а Бабенко переправив круглого у своє ворота – 3:1. А через 20 секунд Черненко збільшує перевагу своєї команди до трьох голів – 4:1. За зовнішніми ознаками Цетус ніби не заспокоївся. Чого не скажеш про їхнього суперника, який після удару Кравченко змінює цифри на табло 4:2. І схоже на досягнутому зупинятися не збирався. Все таки омолодження команди, точніше «вливання свіжої і молодої крові» має своє позитивне значення.

Цетус здобув не легку перемогу. ЮГ-2000 своєю грою продемонстрував, що суперникам з ними буде складно грати.