«Служба порятунку» – «Карбон» – 4:2. Футзал. Чемпіонат Черкащини (Екстра-ліга)

12 Листопада, 2023

12 листопада, 2023. Гра першого туру. Матч відбувся без глядачів.

«Служба порятунку» (Черкаси) – «Карбон» (Черкаси) – 4:2 (0:0)

Голи: Пархоменко (17), Безродний (25, 30), Зєнков (30) – Тенжицький (30), автогол суперника (30)

Якщо у Служби порятунку зберігся кістяк команди з минулого року, то у Карбона відбулося значне оновлення. Здавалося, що карбонівцям буде потрібен час, щоб зігратися. З того, що бачимо у першій частині 1-го тайму, за рахунок індивідуальної майстерності відсутність командного взаєморозуміння не помітна. Щодо Служби порятунку, то спостерігається дисципліна як у захисті, так і у нападі. Проте за першу третину гри рахунок так і не був відкритим.

На 12 хвилині лише реакція Магльованого врятувала Карбон від неприємностей. Згодом вже напруга біля протилежних воріт, де Пуш з гарної позиції не зумів влучно пробити. Через 20 секунд вже Зєнков здалеку б’є, але дуже не точного.

Другу частину зустрічі також команди почали активно. Десь частіше на половині поля суперника Служба порятунку. На 17 хвилині Бозродний господарів зустрічі сильно б’є по центру воріт – Магльований парирує цей складний удар. Згодом Тенжицькому не пощастило перевірити реакцію Чмиха. А на 21 хвилині у Служби порятунку Дзюба протягнув м’яча по правому фланзі, зробив пас на Пархоменка, який відкрив рахунок – 1:0.

Карбон після пропущеного гола побіг на штурм воріт рятівників. Майже двохвилинна масована атака успіху не мала. А Службі порятунку вдається організувати якісну атаку і за 5 хвилин до фінальної сирени Бозродний забиває другий гол – 2:0. Після другого пропущеного гола, карбонівці збільшують тиск на ворота опонентів, але здається, що ні моральних ні фізичних сил на кардинальну зміну ситуації  у них немає. За дві хвилини до завершення гри гості перейшли до атак зі своїм голкіпером. Кількість забитих голів у матчі збільшилася, але не на користь Карбона.