Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Яснозір’я» – «Арка-Вдала» Черкаси – 8:4

19 Січня, 2020

19  січня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 6 тур. Зустріч команд вищої ліги.

«Яснозір’я» – «Арка-Вдала» Черкаси – 8:4 (4:3) 

Гали: Яжук, Погребняк, Жох, Колос (4), автогол суперника – Ткач, Норенко (2), Головішин

Вже на 11 секунді зустрічі яснозірці відкрилирахунок у зустрічі. Різні думки почали з’являтися, щодо  підсумкового результату цієї зустрічі. Проте «Арка-Вдала»  досить таки швидко відновила перевагу у рахунку – 1:1. Далі черкащани вже забили у свої ворота, а згодом «Яснозір’я» доводить свою перевагу до двох голів – 3:1.

«Арка-Вдала» свою незгоду з рахунком на табло підтверджує активними діями у бік воріт суперника. При цьому яснозірці відповідають небезпечними контратаками, але відмінна реакція голкіпера часто рятує його команду від неприємностей. Та все Жоху вдається «запхати» шкіряну кулю у черкаські ворота – 4:1. Проте у час, що залишився до завершення гри черкащанам вдається забити два голи у відносно не поганому настої піти на перерву.

Три хвилини рівної боротьби у другому таймі завершилася тим, що з інтервалом у 15 секунд «Яснозір’я» забиває у ворота опонентів два голи – 6:3. А коли на 17 хвилині зустрічі у ворота «Арка-Вдала» влетіли ще два м’ячі (8:3), то питання, щодо переможця у цій зустрічі практично було знято з повістки дня.

Фінальна сирена підтвердила перемогу яснозірців, яка стала п’ятою у цьому чемпіонаті.