Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Черкасиобленегро» – «Громада-СУЕМ» Черкаси – 1:5

19 Січня, 2020

19  січня 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 6 тур. Зустріч команд вищої ліги.

«Черкасиобленегро» – «Громада-СУЕМ» – 1:5 (1:3)

Голи: Аргеєв – Агарін Н. (2), Орел, Авер’янов, Сторчоус

Рахунок у цій зустрічі на 4 хвилині міг відкривати Лобов, але його удар впритул Марченко парирував. Але вже через хвилину голкіпер «Громада-СУЕМ» був безсилий, коли Аргеєв перекидав через нього шкіряну кулю – 1:0. Після цього енергетики піднімають швидкісну планку зустрічі ще вище. Суперник цей виклик приймає.

У середині тайму у гостям вдається провести атаку, яку влучним ударом завершив Агарін Н. – 1:1.

Ближче до перерви темп зустрічі дещо впав, але кількість небезпечних моментів біля обох воріт не зменшилася. На завершальній хвилині поєдинку захист «Черкасиобленегро» «посипався» і у ворота енергетиків з інтервалом у 10 секунд влетіло два м’ячі – 1:3.

Перші 2 хвилини пройшли під акомпанемент атак енергетиків, у яких часто бере участь їхніх воротар Сорокін. Зрозуміло, що у енергетиків з’явився досить таки високий ризик «обрізатися» в атаці, але в одному з попередніх післяматчевих інтерв’ю Аргеєв казав, що вони на тренуваннях такий варіант ведення атак постійно відшліфовують. Та все ж ніхто не застрахований від помилок і на 18 хвилині гри у ворота господарів зустрічі залетів четвертий м’яч – 1:4. Командам залишається грати ще 5 хвилин і часу для зміни рахунку (стосується «Черкасиобленегро») достатньо. Але за три хвилини до фінальної сирени Сторчоусу вдається вдруге скористатися грою опонентів в атаці вп’ятьох – 1:5.

Кінцівку гри «Громада-СУЕМ» провела в обороні, що було логічно, і завершила гру такою необхідною для них перемогою.