Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Єдність» Черкаси – МСК «Дніпро-U-19» Черкаси

2 Лютого, 2020

2 лютого 2020 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд першої ліги, 9-12 місця.

«Єдність»МСК «Дніпро-U-19» 1:0 (0:0)

Гол: Кулик

Обидві команди дещо невдало стартували у чемпіонаті і набрали не погані ігрові кондиції лише наприкінці першого групового етапу. Проте значно покращити своє турнірне становище їм тоді не вдалося.

Першу половину зустрічі команди провели досить таки активно при не великій ігровій перевазі дніпрян. До забитих м’ячів ні у «Єдності» ні у МСК «Дніпро-U-19»  справа так і не дійшла.

Початок другого тайму пройшов під акомпанемент атак гостей поєдинку. На 14 хвилині гри «Єдність» мала відмінний шанс зі штрафного відкривати рахунок у зустрічі, але вмілі дії їхніх опонентів не дозволили шкіряній кулі влетіти у ворота. Через короткий проміжок часу такою нереалізацією гольового моменту, точніше моментів, «відзначилися» і дніпряни. На майданчику відчувається, що гол назріває. Грати ще 6 хвилин. Команди увійшли в азарт і сконцентрували всю увагу на атакувальних діях, а всю відповідальність за захист воріт поклали на своїх голкіперів.

Завершальні хвилини гри команди провели в атаках, чим потішили глядачів. За 12 секунд до фінальної сирени дніпряни отримали 6 фол, а Кулик реалізував дабл-пенальті – 1:0.