Юні футзалісти смілянської команди «Явір-Олімп» вибороли III місце чемпіонату України з футзалу серед юнаків U-13

22 Лютого, 2020

У матчі за бронзові нагороди наші юні земляки здолали одноліток з Академії НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) – 5:0.

Віталій Миколайович Прудников, головний тренер команди «Явір-Олімп»

– Яка гра запам’яталася вам найбільше?

– Найбільше нашій команді запам’яталися ігри, які ми грали з Одесою – «Флагманом» і «Чорним море». Хочу сказати, що одеські команди дуже підготовлені, нам довелося докласти багато зусиль для перемоги, можливо, саме через цих ігор ми не змогли вже поборотися за перше місце, так як залишили багато сил в матчах з одеситами. Я дуже люблю одеські команди, у них дуже хороші і колоритні тренери, і найголовніше, команди працюють на перспективу.

– Кого із суперників можете виділити?

– Можу сказати, що наша гра вчора з ФК “Гопри” – це явний провал, ми змогли триматися на плаву тільки перший тайм. Тому, звичайно, виділю «Гопри», потрібно віддати належне їх тренеру, він грамотно вибудував гру, тож як тренер я, напевно, програв цю гру.

– Як оцінюєте виступ своєї команди?

– Коли команди займає призове місце, а у нас воно Третє значить, тренер і команда роблять все правильно. Але в будь-якому випадку можу сказати, що як тренер я все-таки не допрацював, ми розраховували поборотися за перше місце, але не склалося. Якщо в цьому і є чиясь вина, то тільки моя, гравці відпрацювали на ура.

Прудніков Антон став кращим бомбардиром фінальної частини чемпіонату України U-13;

кращим гравцем команди «Явір –Олімп» визнано Копицю Романа