Команда СК «Мизинівка» (Звенигородський р-н) виборола Кубок Черкаської області з футзалу сезону 2019/2020 р.р.

23 Лютого, 2020

У фінальному матчі, який відбувся 23 лютого у черкаському СК «Будівельник», СК «Мизинівка» (Звенигородський р-н) обігравши з рахунком 3:2  ФК «Тальне-1», другий рік поспіль виборов почесний обласний трофей з футзалу

ФК «Тальне-1» – СК «Мизинівка» (Звенигородський р-н) – 2:2 осн. час, 2:3 дод.час 

Голи: Черепенко (2) – Слободяник, Мачульський, автогол суперника

Черговою родзинкою футзального вечора в черкаському СК «Будівельник» став фінальний матч розіграшу обласного кубку з футзалу.

Зустріч команди почали практично без розвідки із створенням напруги біля обох воріт. Першими до результативних дій перейшли звенигородські футзалісти і на 5 та 7 хвилинах №11 «оформляє» дубль – 0:2.  Такий хід поєдинку особливо не вплинув на настрій ФК «Тальне-1» і згодом їм вдається скоротити відставання у рахунку до одного гола – 1:2. Каплюченко у тальнівчан запррошує свою команду не зупинятися на досягнутому, що вони і намагаються зробити. З іншого боку майданчика – СК «Мизинівка» має дещо спокійний вигляд і на 4 хвилині гри отримує у свої ворота другий м’яч.

За три із половиною хвилини до перерви у ФК «Тальне-1» 5 фолів. Проте господарям зустрічі вдалося далі до завершення тайму грати акуратно і не порушувати правила.

Відпочивши, обидві команди з подвійною енергією взялися до штурму воріт суперника. Але досить швидко команди перейшли до організації проведення багатоходових не швидких комбінацій. Відчувається, що особливо ризикувати ніхто не поспішає. До завершення основного часу гри ще 10 хвилин. Поки що на майданчику мало помітний у СК «Мизинівка» Мачульський.

На 33 хвилині гри у тальнівчан Пантелей мав відмінну нагоду виводити свою команду вперед, але захисник заблокував прицільний удар.

Досить швидко сплинув основний час зустрічі, який переможця так і не визначив – 2:2.

Далі були 5 додаткових хвилин зустрічі. Більш сміливішими у першій половині додаткового тайму був СК «Мизинівка» і Мачульський прицільним ударом у кут воріт виводить свою команду вперед 2:3. За 25 секунд до завершення гри тальнівчани мали через вилучення Погрібного чисельну перевагу, але скористатися нею не змогли. У підсумку другий рік поспіль СК «Мизинівка» стала володарем Кубку Черкащини з футзалу.

ФОТОЗВІТ ФІНАЛУ КУБКА ЧЕРКАЩИНИ