Спортивні вихідні: Черкаси приймають чемпіонат України з кіокусін карате

27 Березня, 2021

27 березня в Черкасах проходить чемпіонат України з кіокусін карате (KWF) серед дітей, юнаків, дівчат, чоловіків та жінок. Організаторами турніру виступила Філія Федерації Кіокусін кай України в області, а провели його, зокрема, за підтримки жіночого руху «ЗА Майбутнє» в Черкасах.

Свої сили на татамі випробовувують учасники з 13 міст – Черкаської області (Черкаси, Ватутіне, Корсунь-Шевченківський), Чернігівської (Носівка), Херсонської (Херсон), Миколаївської (Миколаїв, Первомайськ, Снігурівка, Баштанка, Очаків, Нова Одеса, Березнєгувате) та Одеської областей (Одеса).

Усіх учасників турніру привітала депутатка обласної ради, лідерка жіночого руху «ЗА Майбутнє» в Черкасах Валерія Бондаренко.

– Кожен, хто сьогодні вийшов на цей килим, незалежно від фінального результату, продемонстрував віру у власні сили, чудову майстерність та справжній бійцівський характер, – зазначила Валерія Бондаренко. – Ми із задоволенням долучились до організації цього турніру й надалі підтримуватимемо подібні ініціативи, турбота про дітей – це найголовніша інвестиція в майбутнє.

Цьогорічний чемпіонат проходить у три етапи та із дотриманням карантинних заходів.

Змагаються єдиноборці в 30 категоріях: наймолодшому спортсмену, який бився за першість, виповнилося 6 років, найстаршому – 35 років.

Майданчиком для його проведення стала спортивна зала для ігрових видів спорту, що на території стадіону «Черкаси-Арена» (вул. Смілянська,78).