Черкащани вибороли нагороди Національних змагань «Ігри Воїнів» (Warrior Games)

18 Травня, 2021

Це найбільші змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали травми, поранення та захворювання в результаті виконання службового обов’язку в зоні бойових дій.

Більше 260 ветеранів та військовослужбовців зареєструвалися на змагання в 11 адаптивних видах спорту: стрільбі з лука, гольфу, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, пауерліфтингу, волейболі сидячи.

Серед учасників змагань були і черкащани, які вибороли низку нагород (на знімку зліва направо):

Артем Лукашук: 1 місце – біг на 100 м, 1 місце – баскетбол на візках;

Віталій Степаненко: 1 місце – штовхання ядра, 1 місце – велосипедний спорт в індивідуальній гонці на 3,3 км, 2 місце – плавання на 50 м вільним стилем.

Володимир Блуд: 3 місце – плавання;

Денис Фіщук: 1 місце –  велоспорт.

За підсумками змагань сформують збірну команду України, яка вперше в своїй історії представить нашу країну в міжнародних змаганнях у вересні 2021 року в Орландо (США).

“Ігри воїнів” проводяться щорічно міністерством оборони США і в них беруть участь 12 збірних з 8 країн світу. Цього року Warrior Games відбудуться в Орландо (США) з 12-22 вересня 2021 року.

Склад збірної команди України на поїздку до США планується оголосити 31 травня. Тоді і стане відомим чи потраплять черкащани на Warrior Games в США.