Вихованці КДЮСШ «Вулкан» (Черкаси) серед переможців та призерів змагань з кікбоксінгу та боксу

26 Травня, 2021

Вихованці черкаської спортивної школи взяли участь Всеукраїнський турнір з кікбоксингу WAKO “WIZARD OPEN – 2021” у Києві та відкритому турнірі з боксу у Чорнобаї

В змаганнях з кікбоксингу WAKO “WIZARD OPEN – 2021” брали участь 653 спортсмени з 83 клубів України та республіки Білорусь.

КДЮСШ “ВУЛКАН” зайняла 6 командне місце, здобувши 8 золотих медалей, 3 – срібних та 11 – бронзових.

Золото здобули – Вікторія Білокур (фул-контакт), Анна Чорнобривець (фул-контакт), Іван Осіян (К-1), Рибченко Костянтин (кік-лайт), Кривонос Юрій (кік-лайт), Осніцька Дарія (лоу-кік), Шарий Нікіта (2 золота в розділі лайт-контакт та кік-лакт);

Срібні нагороди у , Михайла Зарванського  (кік-лайт, лайт-контакт) та Легенького Юрія (фул-контакт);

Бронзу вибороли Степан Толстов (лайт-контакт та кік-лайт), Данило Авершин (лайт-контакт, кік-лайт), Андрій Миронов (кік-лайт), Кіріл Комашко (кік-лайт), Юрій Кривонос (лайт-контакт), Ростислав Кирилюк (лоу-кік), Андрій Савчук (лоу-кік), Михайло Лисак (фул-контакт) та Олександр Шевченко (фул-контакт)

Тренери спортсменів: Юрій Зубов, Олександр Литвиненко, Василь Патрус, Сергій Тутик, Євген Ткаченко.

У відкритому турнірі з боксу «Патріот», який проходив в смт. Чорнобай взяли участь 120 спортсменів з 13 команд. КДЮСШ “Вулкан” представляли 3 спортсменів і всі повернулись з нагородами:

Золото  у  Назара Тимошенка

Срібну нагороду завоював Роман Мяленко

Третю сходинку посів Олександр Кравченко

Тренери спортсменів Валерій Моісєєв і Юрій Зубов.