Чемпіонат України з велоспорту

24 Червня, 2021

14 червня у Львові стартував чемпіонат України в олімпійських видах програм (чоловіки, чоловіки до 23-х років, жінки, жінки до 23-х років, юніори, юніорки) з велосипедного спорту (шосе).

У змаганнях взяли участь 178 спортсменів з Чернігівської, Хмельницької, Харківської, Житомирської, Львівської, Донецької, Рівненської, Миколаївської, Вінницької, Київської, Чернівецької, Черкаської, Луганської, Тернопільської, Полтавської областей та міста Києва.

КДЮСШ № 2 представляли 9 спортсменів.

В індивідуальній гонці на час – 25 км НОВАКОВСЬКИЙ Віталій виборов четверте місце, ЦАРАН Ростислав став восьмим.

Команда чоловіків у складі: НОВАКОВСЬКОГО Віталія, РИБАРУКА Костянтина, ЦАРАНА Ростислава та ПІДКУЙКА Андрія виборола срібну нагороду чемпіонату.

В індивідуальній гонці на час – 25 км ЗУБКОВА Єлизавета-Софія стала 13 серед юніорок.

Серед юніорів СТІНІ Максим дванадцятий.

У командному заліку команда юніорів у складі: ТІТАРЕНКА Максима, СТІНИ Максима, КЛІМЕНКА Ярослава та КОЗОРІЗА Данила посіла 11 місце.

В індивідуальній груповій гонці на дистанції 76 км ТРИПУТЕНЬ Іванна серед юніорок стала п’ятнадцятою, а ЗУБКОВА Єлизавета-Софія вісімнадцятою.

В індивідуальній груповій гонці серед чоловіків на дистанції 230 км ПІДКУЙКО Андрій посів 13 місце, а НОВАКОВСЬКИЙ Віталій чотирнадцяте.