Велосипедисти черкаської КДЮСШ № 2 порадували вдалими виступами на Чемпіонаті та Кубку України

26 Серпня, 2021

У Білій Церкві проходив  відкритий Кубок України в олімпійських видах програм (чоловіки, жінки) та відкритий чемпіонат  України в командній гонці (чоловіки, жінки, юніори, юніорки).

У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з різних куточків України. До участі у вищеозначених змаганнях долучилися спортсмени відділення велосипедного спорту КДЮСШ № 2.

Серед чоловіків в  індивідуальній гонці на час – 20 км НОВАКОВСЬКИЙ Віталій (ШВСМ) виборов золоту нагороду з результатом: 0:24:20,372 с, ЦАРАН Ростислав став п’ятим з результатом: 0:25:13,953 с, РИБАРУК Костянтин – тренер викладач відділення велосипедного спорту посів шосте місце з результатом: 0:25:24,115 с.

У командному заліку в індивідуальній гонці на час команда у складі: НОВАКОВСЬКОГО

Віталія (ШВСМ), ЦАРАНА Ростислава, РИБАРУКА Костянтина (ШВСМ), ПІДКУЙКА Андрія, СТІНИ Максима та ТИТАРЕНКА Максима зайняла перше місце.

В індивідуальній груповій гонці – 144 км СТІНА Максим став шостим з результатом: 3:19:01 с серед чоловіків.

В командному заліку в індивідуальній груповій гонці команда у складі: НОВАКОВСЬКОГО Віталія (ШВСМ), ЦАРАНА Ростислава, РИБАРУКА Костянтина (ШВСМ), ПІДКУЙКА Андрія, СТІНИ Максима та ТИТАРЕНКА Максима зайняла третє місце.

У командній гонці на час – 75 км НОВАКОВСЬКИЙ Віталій (ШВСМ), РИБАРУК Костянтин (ШВСМ), ЦАРАН Ротислав та ПІДКУЙКО Андрій стали чемпіонами серед чоловіків.

У командній гонці на час – 25 км ЗУБКОВА Єлизавета-Софія та ТИРИПУТЕНЬ Іванна стали четвертими серед юніорок.

У командній гонці на час – 50 км СТІНА Максим, ТИТАРЕНКО Максим, КЛІМЕНОК Ярослав та КОЗОРІЗ Данило посіли шосте місце серед юніорів.