Вихованці гуртка «Юні гирьовики» (Канів) успішно виступили на чемпіонаті Європи та Кубку Європи з гирьового спорту

19 Листопада, 2019

Привітання приймають Науменко Ярослав і Мостова Анастасія та їх тренер Науменко Є. О. із успішним виступом на змаганнях, які відбулися у м. Гродно (Республіка Бєларусь).

 

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Канівського міського центру туризму Канівської міської ради Черкаської області.

У скарбничку досягнень збірної команди Канева з гирьового спорту вони внесли чудовий результат і нагороджені дипломами Міжнародної федерації гирьових видів спорту та Міжнародної федерації гирьового триатлону.

Мостова Анастасія виборола І місце в номінації «Ривок гирі зі зміною рук» з результатом 47 підйомів гирі вагою 8 кг за 2хв у ваговій категорії до 60 кг, вікова група – 15 років.

Науменко Ярослав виборов:

– два І-х місця в поштовху двох гирь двома руками з результатом 102 підйоми гирі вагою 4 кг за 5 хв у ваговій категорії 33 кг, вікова група – 9 років;

– І місце в номінації «Ривок гирі з однією зміною рук» з результатом 146 підйомів гирі вагою 4 кг за 5 хв у ваговій категорії до 35 гк, вікова група 9 років;

– Диплом Кубку Європи в номінації «Ривок» з результатом 146 підйомів гирі вагою 4 кг за 5 хв у ваговій категорії до 48 кг.