Чемпіонат України з хокею з шайбою (юнаки, U14) КДЮСШ №1-МСК «Дніпро» почав з ігор із ДЮСШ «Сокіл»

5 Жовтня, 2021

Завдяки керівникам черкаських КДЮСШ №1 і МСК «Дніпро» та ФХУ в Черкаській області, а також батькам юних хокеїстів і небайдужих до розвитку хокею в Україні, а саме на Черкащині, вперше в історії команда з Черкас – МСК «Дніпро»- КДЮСШ №1 бере участь у змаганнях чемпіонату України з хокею з шайбою.

Перший тур для черкащан видався дуже важким. На старті чемпіонату хокеїсти МСК «Дніпро»- КДЮСШ №1 зустрілися з вихованцями легендарної ДЮСШ «Сокіл» (Київ).

Кияни продемонстрували високий рівень техніко-тактичних навичок і швидкісних здібностей, а також кількісну реалізацію моментів, що дозволило їм у двох матчах перемогти.

Але неможливо не відмітити, що наші юні хокеїсти, попри складнощі з тренуваннями на льоду (лід у Черкасах відсутній з березня) та невеликий досвід (відділення хокею працює всього півтора року), проявили характер та бійцівські якості та боролися до останніх секунд с більш досвідченим суперником.

Черкаські хокеїсти налаштовуються у наступних матчах чемпіонату порадувати результативною грою та перемогами у першому та історичному для Черкащини хокейному сезоні.

17 і 18 жовтня МСК «Дніпро»- КДЮСШ №1 у  м. Богуслав приймає ХК «Кременчуг».