МСК «Дніпро»: Черкаський міський голова А. Бондаренко відзначив колектив з нагоди ювілею

14 Грудня, 2022

Головній спортивній споруді Черкащини –  черкаському стадіону – виповнилося 65 років.  Із цієї нагоди на комунальне підприємство МСК «Дніпро» завітав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, відзначив колектив і заслужених спортсменів.

ФОТОЗВІТ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ

Виступаючи перед колективом, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко насамперед подякував Збройним Силам України за можливість зібратися, обговорити плани й перспективи закладу, вшанувати людей.

«У нас були масштабні плани на цей рік, які, на жаль, ворог трохи скоригував.  Однак, думаю, після закінчення війни ми все надолужимо і наші здобутки будуть ще вагомішими, – сказав міський голова. – Упевнений: для цього підприємства починається новий етап життя, адже наші команди нині здобувають чудові результати. Міська влада зі свого боку в міру можливостей сприятиме подальшому розвитку нашого комплексу «Черкаси-АРЕНА» і комунального спортивного закладу МСК Дніпро.

Директор черкаського муніципального спортивного клубу «Дніпро» Юрій Гончаров розповів, що в останні 5 років сформовано новий підхід до роботи.   Тепер це не тільки обслуговування спортивних споруд стадіону.

«Насамперед,  МСК «Дніпро» для місцевих спортсменів є своєрідним «ліфтом» між дитячо-юнацьким спортом і дорослим. А з минулого року ми почали втілювати не лише спортивні, а й соціальні проекти, – відзначив Юрій Андрійович. – Зокрема, «Чемпіони по життю» для дітей з різними особливостями здоров’я, створення команди МСК «Дніпро» kids для  тренування наймолодших, проведення у школах міста майстер-класів «Перше тренування».

Спільно із міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком почали реалізувати проект «Герої»: створили спортивно-соціальний та психологічний реабілітаційний центр для ветеранів війни. Тут захисники проходять спортивну й психологічну реабілітацію, готуються до різноманітних змагань. Переконаний, що спільними зусиллями Україна переможе і МСК «Дніпро» реалізує ще не один проект».

Під час зібрання з нагоди 65-річчя Черкаського стадіону відзначили низку працівників та спортсменів  комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради.