Команди Черкащини відіграти матчі 1-го туру чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків

29 Березня, 2021

Ігри першого туру групи «А» чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед юнаків 2004 р.н. і молодші, відбулися в черкаському СК «Будівельник».

Група «А».

ДЮСШ №2 м.Біла Церква

ДЮСШ №13 м.Київ

КДЮСШ №1 м.Черкаси  – тренер Микола Кривунь

Школа №1 м.Жашків – тренер Володимир Чорний

Про хід боротьби на спортивному майданчику інформує тренер команди КДЮСШ №1 Микола Кривунь:

Перший ігровий день.

Команда ДЮСШ №2 м.Біла Церква впевнено переграла колектив Школа №1 м.Жашків з рахунком 3:0. Проте черкащани не менш вдало почали свій змагальний шлях – перемогою 3:0 над командою ДЮСШ №13 м.Київ.

Другий ігровий день.

Перша зустріч відбулась між командами Школа №1 м.Жашків та ДЮСШ №13 м.Київ де сильнішими стала саме команда з м.Жашкова перегравши з рахунком 3:0. Опісля був матч КДЮСШ №1 – ДЮСШ №2 м.Біла Церква. Ця команда впевнено продемострувала рівень призера чемпіонату. Нагадаємо, що у сезоні 2018-2019 р. вони були на другому місці дитячої ліги а в сезоні 2019-2020 р. стали третіми. На жаль, суперники не залишили черкащанам шансів – 0:3.

Третій день був самим важливим. Команда з Білої Церкви перегравши м.Київ з максимальною кількістю очок стає одноосібним лідером групи – 9 очок в активі, тому поточне 2 місце в групі визначались між КДЮСШ №1 м.Черкаси та Школа №1 м.Жашків (Черкаська обл.). Програвши перший сет черкащани  змогли зібратись і в дуже напруженій боротьбі виграли в наступних 3 сетах. Таким чином маючи 6 очок КДЮСШ №1 знаходиться на другому місці в групі. Команда з м.Жашків має 3 очка в активі і третє місце, 4 місце в ДЮСШ №13 м.Київ.